Stora Enso træpiller til boxstrøelse 16 kg, 832 kg

På lager
3.800,00 DKK
  • Køb 4 for 3.700,00 DKK pr styk og spar 3%

Tryk på + tasten for aktuel pris og antal paller du ønsker

Det er nemt at bruge træpiller til strøelse. Første gang der strøes, lægges der et lag på 4-6 cm. Herefter suppleres der efter behov. Afhængig af boxstørelse går der ca. 2 sække til pr. uge. Om du bruger 6 eller 8 mm træpiller er dit eget valg, men træpillerne knuses hurtigt, og der opbygges en fast og fjedrene, letskånene madras til din hest.
1 palle = 52 x 16 kg 6 mm træpiller

Træpillerne bliver leveret med fragtmand (hvis andet ikke vælges) stilles i indkørsel bedst muligt.

Træpiller som boxstrøelse har mange fordele:
En høj sugeevne -tør bedding: Træpiller har en stor sugeevne og bliver ikke så hurtigt gennemvædet som anden strøelse, spåner, byg og hvedehalm.
Træpiller kan suge sin egen vægt op til 4,5 gange.
Træpiller er en billig strøelse i længden. De er meget drøje i brug, og når du gør rent i boxen, skal du kun fjerne hestepærerne og de allervådeste pletter. Er der steder, der er lidt vådt, kan du med fordel ryste det let op. Så tørrer det i løbet af dagen, når hesten er på fold.
Træpillerne er også rigtig gode til at optage ammoniakken, så du vil få en betydeligt bedre lugt og et bedre indeklima i stalden.
Med træpiller som strøelse vil du opleve en bedre luft i stalden, fordi træpiller ikke udvikler støv og derfor er med til at forebygge allergier og sygdomme i luftvejene.
Træpillerne er fremstillet i 100% rent træ uden nogen former for tilsætningsstoffer.