6 mm Træpiller i sække

Mangler du 6 mm træpiller til dit fyr eller ovn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Jysk Biobrændsel lagerfører vi 66 mm træpiller i sække fra anerkendte forhandlere som Ekman, Scandbio, Heatlets og EcoNordic, der alle vil sikre dig en økonomisk og miljøvenlig fyring. Træpillerne kommer i sække på enten 10, 15 eller 16 kg.

Uanset om du skal købe til din virksomhed eller private boligs fyring, så vil sækkene være nemme at håndtere uden problemer, når du skal fylde din pillekermin op. Med Jysk Biobrændsels sortiment af træpiller i størrelsen 6 mm vil du være garanteret høj kvalitet. Tjek vores nedenstående sortiment, så du kan fylde din pillekermin og lager op igen. Alle af vores træpiller bliver leveret med fragtmænd og placeret direkte i din indkørsel.

Træpiller på 6 mm fra Heatlets, Ekman, Scandbio m.fl.

Uanset hvilke af vores træpiller du vælger – Heatlets, Ekman, Scandbio eller en fjerde – kan vi varmt anbefale hver og en. Vi har nemlig nøje udvalgt produkterne her på vores webshop, så du kan være sikret en effektiv forbrænding. Ved at benytte 6 mm træpiller i dit fyr eller ovn, går du ikke på kompromis med brændværdien. Med 6 mm træpiller får du en langt bedre brænding og udnyttelse af deres overflade, end hvis du investerer i 8 mm træpiller.

Der er mange fordele i, hvorfor du skal vælge træpiler, når du skal vælge en opvarmningsmetode. Det er for det første bedre for miljøet og kræver mindre økonomisk fra din side. Træpillerne er derudover fremstillet af rent træ bestående af træspåner og savsmuld, og de produceres for så vidt muligt af genanvendelige materialer. I forlængelse af det så bidrager træpiller heller ikke til drivhuseffekten, da de et CO2-neutralt brændstof.

 

Den miljøvenlige løsning fås hos Jysk Biobrændsel

Foruden at vores produkter er miljøvenlige, bestræber vi hos Jysk Biobrændsel at forhandle træpiller fra lande, som ligger tæt på Danmark. På den måde bliver transporten også så CO2-neutral som muligt. Uanset hvilke træpiller du vælger fra os, får du dermed et meget miljøvenligt produkt til billige priser, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Har du spørgsmål til nogle af vores træpiller, hvad enten det er træpiller i sække eller træpiller i løsvægt, er du velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på flere forskellige måder: enten via vores kontaktformular her på hjemmesiden, på telefon 76 69 00 10 eller via mail til sp.foder-og-energi@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.