Træpiller

Hos Jysk Biobrændsel forhandler vi et stort sortiment af billige træpiller i god kvalitet. Så tag et kig hos os, hvis du leder efter en god træpille pris.

Træpiller i sække

Alle vores træpiller kan leveres i sække, så du nemt kan opbevare dem.
Se alle produkter

Træpiller i løsvarer

Vi tilbyder også træpiller i løsvarer, så har du selv kontrol over antal og opbevaring.
Se alle produkter
 
Fri fragt
Uanset hvor du bor i Danmark, så kan vi levere gratis
 
Billige priser
Vi tilbyder biobrændsel til gode priser
 
Sikker og nem betaling
Betal nemt og sikkert med dit dankort

Billige træpiller

Du kan få dine træpiller leveret i sække på paller, eller vælge ekstra billige træpiller med løs levering med en kilopris fra 2,24 kroner til 1,55 kroner alt efter, hvor stort er parti billige træpiller, du bestiller. Overvej eventuelt at gå flere sammen og bestil et større læs til en billigere træpille pris. Jo mere I handler ad gangen, jo bedre bliver vores træpille tilbud.

Træpiller: 6 mm og 8 mm

Vi tilbyder både træpiller på 6 mm og træpiller på 8 mm. Begge typer af træpiller passer til langt de fleste typer af pillefyr. Der er desuden ikke nogen forskel i brændværdi, om du vælger træpiller på 6 mm eller træpiller på 8 mm. Har du en pilleovn eller lignende brændeovn i stuen, anbefaler vi generelt træpiller på 6 mm.

Forskellen på træpiller på 6 mm og træpiller på 8 mm er ikke den store. Derimod er det vigtigere at gå efter træpiller uden smulder. Smuld i poserne kan give ujævn dosering og mindske pilleovnens effektivitet. Hos Jysk Biobrændsel er vi opmærksomme på dette og sikrer, at smulder blandt vores træpiller er siet fra, inden de bliver leveret til vores kunder.

Der er ikke god økonomi i at sælge dårlige træpiller, så vi holder os til den gode kvalitet til en fornuftig træpille pris. Dermed får vi kunder, der vender tilbage og køber mere hos os, fordi de er tilfredse med vores kvalitet og service.

Miljøvenlige træpiller

Er du på udkig efter miljøvenlige træpiller? Træpiller er som udgangspunkt tæt på at være 100 procent CO2-neutrale. Det, der påvirker regnskabet i negativ retning, er brugen af brændstof til transporten og i forbindelse med fældning af træet til træpillerne.

Vælger du vores EKMAN-træpiller, så kan du glæde dig over, at de består af rester fra møbelindustrien. Småstykker af træ i nåletræ, gran og fyr bliver således genbrugt til træpiller, som du kan opvarme dit hjem med. Denne løsning sikrer desuden billige træpiller, idet vi afhjælper møbelindustrien med at komme af med deres resttræ, som ellers bare skulle køres til forbrænding.

Kvalitetsprodukter fra kvalitetsproducenter
Vores træpiller kommer fra de førende producenter på markedet.

Kører dit fyr optimalt?

Vil du minimere driftsforstyrrelser og dårligt varmeoptag? Så er det en god idé at få foretaget et serviceeftersyn en gang om året samt at købe nogle gode træpiller.


Tips til optimal fyring

Her er et par gode råd til dit fyr, som du kan følge i det daglige:

 • Grundig rengøring

  Gør det til en vane at rengøre dit fyr en gang om ugen, således at varmeoptaget i fyret altid er optimalt. Tjek desuden jævnligt at luftindsugningen er fri for støv og snavs.

  Lad en gang imellem siloen køre næsten tom, så du kan se, om der er ophobet smuld i bunden af sneglen. Hvis dette er tilfældet, så støvsug det op eller giv det lidt madolie, så sneglen selv kan trække det med op. Selvom du har købt kvalitetspiller uden smuld, kan det nemlig ikke helt undgås, at sneglen knuser lidt piller og derved laver lidt smuld.

 • Hold øje med asken

  Asken fortæller dig, om dit fyr kører optimalt. Er asken hvid, er det et tegn på, at luftfordelingen i fyret er for høj. Er asken omvendt sort, betyder det, at luftfordelingen er for lav. Asken skal gerne være mussegrå eller kaffebrun.

 • Vælg træpiller af høj kvalitet

  Ved at vælge træpiller af en høj kvalitet sikrer du, at dit fyr altid kører optimalt – og du sparer dig selv tid ved ikke at skulle indstille fyret ved hvert pilleskift.

 • Miljøvenlig emballage

  Hos Jysk Biobrændsel går vi op i at skåne miljøet og klodens begrænsede ressourcer. En miljøvenlig pakning nedbringer ressourceforbruget, og det vil vi gøre, hvad vi kan for at støtte op om.

Gå ikke glip af vores tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev