Heatlets træpiller

Hos Jysk Biobrændsel sælger vi Heatlets træpiller i Standard og Premium kvalitet. Ens for alle træpillerne er, at de lever op til en lang række strenge krav, når det kommer til både miljøbestemmelser og kvaliteten af selve pillen. Heatlets Premium træpiller er endvidere ENplus A1 certificerede, og med disse piller får du derfor den absolut bedste kvalitet.

Uanset hvilke træpiller fra Heatlets du vælger, så får du nogle piller med en meget høj brændværdi og et lavt vandindhold. Dette gør, at du får det mest optimale ud af dine træpiller, og dermed sparer du i sidste ende penge ved at købe disse kvalitetspiller fremfor nogle af en lavere kvalitet. Heatlets træpiller sælges i både 6 og 8 mm., og ligegyldigt hvilke du vælger, leverer vi dem gratis lige til din dør.

 

Hos Heatlets er der et højt fokus på miljøet

Med piller til pillefyr træffer du det miljørigtige valg, da træpiller anses som værende CO2-neutrale. Hos Heatlets kommer alle deres produkter tilmed fra FSC® certificerede skovområder, hvilket er med til at give dem en endnu mere miljøvenlig profil.

FSC® er en forkortelse for Forest Stewardship Council og er en mærkeordning, som gives til skovområder, der har fokus på plante- og dyreliv samt lokal arbejdskraft. Ved udelukkende at benytte træ fra disse skove gør Heatlets således forretning på en fair måde med respekt for både miljø og arbejdskraft. Heatlets er desuden konstant på udkig efter nye måder, hvorpå de kan forbedre deres grønne profil.

Heatlets Premium træpiller - den bedste kvalitet

Heatlets Premium træpiller er produceret af 100% rent savsmuld og træspåner fra fyr og gran, der bliver presset sammen ved hjælp af damp. Herved udløses træets naturlige bindeled, der naturligt binder træet sammen til en stærk træpille helt uden tilsætningsstoffer.

Premium pillerne fra Heatlets er desuden ENplus A1 certificerede, hvilket vil sige, at de løbende gennemgår kvalitetskontroller, der sikrer de bedste piller med blandt andet en høj brændværdi og et lavt vandindhold. Her er der således tale om et kvalitetsprodukt, der garanterer, at du gang på gang er sikker på at modtage en ensartet træpille.

Hos Jysk Biobrændsel har vi altid et stort udvalg af træpiller

Er træpillerne fra Heatlets ikke lige dem, du søger? Så kan du med fordel se nærmere på vores øvrige udvalg af billige træpiller. Her kan du finde nogle piller fra kvalitetsrige producenter som blandt andet Stora Enso og Ekman. Har du brug for professionel vejledning vedrørende vores produkter, er du også velkommen til at kontakte os enten via vores kontaktformular, på telefon 76 69 00 10 eller på mail sp.foder-og-energi@mail.dk.