Ekman træpiller

Hos Jysk Biobrændsel finder du Ekman træpiller i både løs vægt og sække, hvor vi har valgt udelukkende at forhandle Ekmans HP-kvalitet, så du kan få træpiller i højeste kvalitet. Her kan du, uanset om du søger træpiller i løs vægt eller sække, vælge mellem både 6 og 8 mm piller, således at du har mulighed for at få fingrene i netop dem, der passer til dit pillefyr.Køber du Ekman HP Premium træpiller i løs vægt, er du garanteret minimalt smuld til indblæsning i silo. Her skal du bestille minimum 1 ton og hvis du ikke ønsker det leveret med indblæsning, kan vi naturligvis også levere det med tip. Vores Ekman HP Premium træpiller i sække vejer 16 kg stk. og leveres på paller med 56 stk., hvilket i alt giver dig 896 kg Ekman træpiller. Valget mellem løs vægt og sække afhænger af dine behov og opbevaringsmuligheder.

Ekman HP Premium

Med træpiller fra Ekman HP Premium er du sikret en utrolig høj kvalitet. Træpillerne er fremstillet i 100% træ, der primært kommer fra fyr og gran. Her presses spåner og savsmuld sammen under højt tryk, hvorved ligning, der er træets naturlige bindeled, frigøres. Dette gør, at du får en yderst stabil og stærk træpille med en rigtig stor brændværdi.

HP Premium serien gennemgår løbende en stor kvalitetskontrol i hvert enkelt led i produktionsprocessen, så du altid er sikker på at få den bedste pille til dit pillefyr. Træpillerne er produceret efter den europæiske kvalitetsnorm ENplus, og dermed lever de op til de strengeste miljøkrav og tekniske specifikationer. Denne certificering er endvidere din garanti for, at du vil få en ensartet kvalitet, hver eneste gang du køber Ekmans HP Premium træpiller. 

Ekman er ikke den eneste producent, der leverer ENplus certificerede træpiller. Dette finder du nemlig ligeledes i Premium kvaliteten fra Heatlets. Så ønsker du et alternativ til Ekmans Premium kvalitet, er disse i høj grad værd at afprøve.

Kontakt os for råd og vejledning

Uanset om du lige er startet op med et pillefyr og derfor har brug for grundig vejledning om de rette træpiller, eller om du blot har brug for svar på nogle simple spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på flere forskellige måder - enten via vores kontaktformular her på hjemmesiden, på telefon 76 69 00 10 eller på mail sp.foder-og-energi@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.