Træpiller i sække

Både mange virksomheder og private forbrugere vælger at købe træpiller i sække leveret på paller, hvis de eksempelvis ikke lige har en silo eller et lager, der fungerer til opbevaring af pillerne. Hos Jysk Biobrændsel sælger vi derfor træpiller i sække fra gode mærker som blandt andet Heatlets, Ekman og Scandbio. Her kan du vælge imellem 6 og 8 mm træpiller, der leveres i enten 15 kg eller 16 kg sække. Alle vores træpiller i sække bliver leveret med fragtmand og stilles bedst muligt i indkørslen. Når du betaler, kan du dog også vælge at få pillerne leveret med truck og få dem placeret nøjagtigt der, hvor du ønsker dem. Leveringstiden er som regel 2-5 hverdage, og derfor vil du lynhurtigt have dine træpiller ved hånden, så du igen kan få fyret op i pillefyret. Se udvalget nedenfor og vælg de træpiller, som opfylder dine behov.

Opbevaring af træpiller i sække

Selvom de sække som træpillerne bliver leveret i, er lavet netop til formålet, så skal du altid sikre dig, at dine træpiller ikke får fugt. Dette er for at bibeholde pillernes brændværdi, så de kan levere den mængde energi, der er tiltænkt. Derfor anbefaler vi, at du opbevarer dine træpiller et tørt sted, som eksempelvis kan være i en tør kælder eller et udhus, hvor der ikke kan komme regn ind eller dannes kondens på ruder og vægge.   

Som navnet antyder, så er træpiller lavet af træ, og træ tiltrækker fugt. Placerer du derfor ikke træpillerne et tørt nok sted, vil denne fugt i sidste ende opløse dem og dermed ødelægge træpillerne. Det vil højst sandsynligt betyde, at de ikke vil kunne brænde. Derfor er det uhyre vigtigt, at du er opmærksom på, hvor du opbevarer dine træpiller.

 

Øvrige træpiller hos Jysk Biobrændsel

Søger du ikke træpiller i sække, kan du også vælge at købe træpiller i løs vægt, som ligeledes er at finde her hos os. Vores træpiller i løs vægt sælges i minimum 1 ton, som du kan få leveret med tip eller med indblæsning direkte i din silo.

Har du nogle spørgsmål til vores forskellige træpiller, eller til leveringen heraf, så er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Hvad angår vores levering, kan vi dog allerede på forhånd glæde dig med, at vi leverer fragtfrit til hele landet. For øvrige spørgsmål kan du kontakte os via vores kontaktformular her på hjemmesiden, på telefon 76 69 00 10 eller på mail sp.foder-og-energi@mail.dk.