Stora Enso

Her på siden finder du svenske træpiller fra mærket Stora Enso. Træpillerne sælges i sække og kan bruges i alle fyr og pillekaminer. De er udviklet i en høj kvalitet og 100% renset for støv og smuld, således at du er helt fri for dette i sækken. 

Du kan fra Stora Enso udelukkende købe 6 mm træpiller, da mærket ikke producerer dem i 8 mm. Dette skyldes, at resten af verden kun fyrer med træpiller på 6 mm. Stora Enso har i deres produktion et højt fokus på bæredygtighed, hvilket kommer til udtryk i deres arbejde, hvor de konstant arbejder for at sikre, at skove og træer forvaltes bæredygtigt, og at der gøres alt for, at der bliver groet flere træer end der fældes. Ved at købe træpiller fra Stora Enso kan du derfor have samvittigheden helt i orden!

Svenske træpiller i høj kvalitet

Stora Enso producerer produkter, der er baseret på træ og biomasse, til en række brancher verden over. Grundet deres mange års erfaringer og store viden indenfor netop dette område, har Stora Enso forpligtet sig til at udvikle produkter, der er baseret på genanvendelige materialer og dermed skabe værdi i en bæredygtig bioøkonomi.

Respekt og ansvar for naturen er altså nogle vigtige nøgleord i forbindelse med alt det, som denne leverandør foretager sig, hvilket ikke er en undtagelse ved deres træpiller. Her søger de hele tiden efter nye måder, hvorpå de kan forbedre arbejdsprocesser, spare på energiforbruget og anvende deres materialer så effektivt som muligt.

 

Kontakt os og få hjælp til at finde de helt rette træpiller

Foruden de svenske træpiller her på siden, sælger vi også træpiller fra nogle andre anderkendte mærker. Disse mærker er Ekman, Heatlets og Scandbio, hvor valget heraf afhænger af dine behov. Hos nogle af mærkerne har vi både standard- og premiumkvaliteter, hvilket giver dig mulighed for at vælge det, som du ønsker. Søger du træpiller i sække, kan du også vælge herudfra og søger du træpiller i løs vægt, kan du vælge her. Vi har fri fragt i hele landet!

Har du nogle spørgsmål til udvalget, eller er du i tvivl om, hvilke træpiller du skal vælge? Så er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Dette kan du gøre via vores kontaktformular her på hjemmesiden, på telefon 76 69 00 10 eller på mail sp.foder-og-energi@mail.dk.