Træpiller

Træpiller

Økonomisk og miljøvenlig fyring med træpiller

Hos Jysk Biobrændsel har vi et stort udvalg af kvalitetsrige træpiller i både sække og løs vægt fra forhandlere som blandt andet Ekman, Scandbio og Heatlets. Opvarmning ved hjælp af piller til pillefyr er både en økonomisk og miljøvenlig løsning, da afbrændingen er CO2-neutral, og varmeregningen er meget billigere, end hvis du eksempelvis fyrer med kul eller olie. Leder du derfor efter en ny opvarmningsmetode, vil du med denne løsning både gøre noget godt for miljøet og for pengepungen.

Ejer du et hus eller en virksomhed med et pillefyr, så anbefaler vi dig at se nærmere på vores udvalg af billige træpiller i 6 og 8 mm her på siden. Hos os har du mulighed for at bestille lige den mængde, du skal bruge.

 

Scandbio Kamin-Brænde Ask-20
1.895,00 kr

Derfor er træpiller en miljøvenlig brændselsform

Træpiller er lavet af sammenpressede træspåner og savsmuld, hvor det typisk er gran, fyr og bøg, der bruges – andre træarter kan dog også anvendes. Spåner og savsmuld kommer oftest fra affald i træindustrien, og det er for det meste kun, når efterspørgslen overstiger produktionen af spåner og savsmuld, at man begynder at bruge hele træstammer i produktionen. Træpillerne produceres dermed så vidt muligt ved hjælp af genanvendelige materialer, hvilket gør valget af træpiller til et pillefyr til en mere miljøvenlig opvarmningsmetode.

Træpiller er desuden et CO2-neutralt brændstof, hvilket vil sige, at det ikke bidrager til drivhuseffekten. Pillerne afgiver nemlig den samme mængde CO2, som træet oprindeligt har optaget i skoven, eller som træet ville afgive, hvis det fik lov til at ligge og rådne på skovbunden.

Hos Jysk Biobrændsel sørger vi desuden for at forhandle træpiller fra lande, der ligger tæt på Danmark, således at transporten også er så CO2-neutral som muligt. Uanset hvilke træpiller du vælger fra os, får du dermed et meget miljøvenligt produkt til billige priser, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Køb billige træpiller hos Jysk Biobrændsel

Uanset hvor i Danmark, du bor, og hvilke træpiller, du vælger at købe, så leverer vi dem gratis! Har du dog lige nogle spørgsmål til vores udvalg af træpiller eller noget af vores øvrige brændsel, inden du foretager dit køb, så er du velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning. Dette kan du gøre via vores kontaktformular, på telefon 76 69 00 10 eller på mail sp.foder-og-energi@mail.dk.