8 mm Træpiller i sække

Er du også en af de mange danskere, som kan se fordelen ved et pillefyr? Så har vi hos Jysk Biobrændsel de 8 mm træpiller i sække, du søger til formålet. I vores sortiment af træpiller på 8 mm finder du producenter som Scandbio, Heatlets, Varga, Ekman, EcoNordic og Forssjö, der hver og en vil sikre dig den miljøvenlige fyring. Vores træpiller kommer enten i 15 eller 16 kg sække.

Uanset om du køber som privat eller som erhvervskunde, så vil vores højkvalitets træpiller garantere dig en økonomisk, håndterbar og miljøbevidst afbrænding. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment og se, om vi ikke har et produkt, du kan fylde din pillekermin op med. Alle vores træpiller bliver leveret med fragtmænd og placeret direkte i din indkørsel.

Bestil dine træpiller på 8 mm i sække lige her

Hver og en af vores anerkendte producenter – Heatlets, Ekman, Scandbio osv. – får vores varmeste anbefaling, når det kommer til deres 8 mm træpiller. Vi kan nemlig stå inde for dem, hvilket også er grunden til, at du finder dem her på vores webshop. Uanset hvorfor du har valgt at benytte dig af træpiller, er der netop et væld af fordele i denne opvarmningsmetode. For det første er det bedre for miljøet. Faktisk er flere af vores producenter CO2-neutrale, hvormed mange er fremstillet af genvendelige materialer. Dernæst kræver det også mindre fra din pengepund, da træpiller er billigere end andre alternativer.

Uanset hvilke af vores træpiller du køber – om det er 6 mm træpiller eller dem på 8 mm – så skal du huske at opbevare dem et tørt sted. Du skal huske, at træpillerne er, som navnet antyder, lavet af træ, og træ har det med at tiltrække fugt. Selvom pillerne bliver leveret i miljøvenligt emballage, som er udarbejdet til formålet, så vil en fugtig opbevaring alligevel have en indvirken på pillernes brændværdi. Søger du andre alternativer end træpiller, forhandler vi også træbriketter, fyringsolie samt strøelse og hestespåner, som ligeså tager hensyn til miljøet, så du kan opvarme med god samvittighed.

 

Jysk Biobrændsel – opvarm med hensyn

I dag er det vigtigere end nogensinde at tage hensyn til miljøet og dermed at opvarme med hensyn. Sammen med os får du bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi hellere end gerne vil give dig professionel rådgivning før, under og efter dit køb. Derudover leverer vi gratis dine træpiller direkte til din adresse, uanset hvor du bor i Danmark og hvilke træpiller, du bestiller.

Sidder du med spørgsmål til nogle af vores ovennævnte 8 mm piller, producenter eller vores træpiller i løsvægt, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne give dig fagkyndig vejledning. Du kontakter os enten via vores kontaktformular her på hjemmesiden, på telefon 76 69 00 10 eller via mail til sp.foder-og-energi@mail.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.