Strøelse og hestespåner

Strøelse og hestespåner

Skal du bruge strøelse til hesten, svinestalden eller til børnehavens kaniner? Hos Jysk Biobrændsel leverer vi strøelse i form af træpiller og spåner med høj sugeevne til en rigtig god pris. Både spåner og træpiller dufter godt, har en lang holdbarhed og er velegnede til de fleste dyr, så de kan have det dejlig rent og tørt. Overvejer du at prøve vores efterspurgte grove strøelse med god sugeevne, så kan du se vores priser her på siden og bestille dine varer i dag med hurtig levering. Vi sender dine paller med strøelse inden for 48 timer, når vi har modtaget din ordre. Du får således dine varer allerede inden for 3 hverdage.

Billig strøelse til heste hos Jysk Biobrændsel

Det er vigtigt, at din hest har det dejligt i sin bås, og her kan strøelse være med til at gøre således, at din hest ikke står for hårdt og kan ligge behageligt, når den skal hvile sig. Der findes dog forskellige muligheder, når det kommer til strøelse, og det kan derfor være svært at vurdere, hvad der er den mest optimale type strøelse for netop din hest. Vi vil derfor kort forklare dig nærmere om de 2 typer strøelse til heste, som vi sælger her hos os. 

Spåner til heste

Vores spåner til heste er fremstillet af fyr og gran - de er mellemgrove og uden splinter, så der ikke er noget, som kan sætte sig fast i hestens stråle og genere. Den lettere grove struktur i spånerne gør desuden, at de har en høj sugeevne. Spånerne giver ligeledes hestene en luftig og fjedrende madras samt et lyst og indbydende staldmiljø. Ved anvendelsen af spåner er rengøringen og vedligeholdelsen let at overkomme. Hestepærer fjernes dagligt, og våde pletter fjernes efter behov.

Træpiller til heste

Træpiller fungerer ligeledes godt som strøelse til heste. Disse bliver knust, når hesten træder på dem, hvorefter de udgør en blød og fjedrende madras for din hest. De har ligesom spånerne en høj sugeevne, men en mærkbar forskel ved anvendelsen af træpiller frem for spåner er, at træpillerne ikke bliver lige så gennemvædet. Dette gør udmugningen en del nemmere, da de ubrugte træpiller drysser af. Det er derfor lettere, kun at fjerne den beskidte strøelse end det vil være, hvis du anvender spåner.

Tilbud på strøelse og hestespåner

Når du køber strøelse og hestespåner hos os, er der med vores altid fordelagtige flerstykspriser mange penge at spare. Du kan f.eks. købe hestespåner fra JyskBiobrændsel, som køber i sække af 25 kg med 18 stk. pr. palle. Du kan få disse hestespåner til den gode pris af 1.070 kr. pr. palle., og du har dermed mulighed for at spare helt op til 40 %.

Du kan også få 8 mm træpiller til boksstrøelse fra Förssjø, som kommer i sække af 16 kg på paller med 896 kg. i alt. Disse træpiller har en høj sugeevne, og med flerstyksrabat fås de helt ned til 1.750 kr. og du kan dermed spare op til 20 procent pr. palle.

Levering af strøelse og hestespåner

Når du har bestilt din strøelse eller hestespåner, så leverer fragtmanden på din adresse, hvor han som udgangspunkt placerer dem i indkørslen – medmindre du under bestilling har gjort opmærksom på andet, så vil vi selvfølgelig så vidt muligt forsøge at imødekomme dine ønsker. Levering er altid med i prisen, og vi leverer hurtigt og effektivt, så du uanset mængde vil have din vare allerede inden for de første 4 arbejdsdage.

Vælg den rette type strøelse til dine behov

Som det fremgår, er der forskellige fordele ved begge typer af strøelse. Dit valg afhænger her af, hvilket dyr du søger strøelse til. Har du nogle spørgsmål til vores strøelse, er du velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på flere forskellige måder: enten via vores kontaktformular her på hjemmesiden, på telefon 76 69 00 10 eller via mail til sp.foder-og-energi@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.