Stora Enso

Svenske træpiller, når det er bedst.
Svenske træpiller fra Stora Enso i bedste kvalitet
Svenske træpiller af mærket Stora Enso er meget velegnet til at fyre op for varmen i din pilleovn. Med en brændværdi på 4,85 kWh per kilo og et vandindhold på omkring 9 procent får du god kvalitet for pengene. Stora Enso producerer boligmoduler og andre store trækomponenter, og de svenske træpiller er lavet ud af resttræet fra denne produktion.

Svenske træpiller: 8 mm eller 6 mm

Går du efter svenske træpiller på 8 mm eller 6 mm? Mange synes ikke, der er den store forskel på, om man fyrer med træpiller på 8 mm eller 6 mm. Dog kan træpiller på 8 mm have en mindre vægtfylde end dem på 6 mm. Men uanset dine præferencer, så kan du finde svenske træpiller i absolut topkvalitet hos os i vores online webshop.

Er du i tvivl om, hvilke træpiller der er mest optimale til netop dit fyr, så kan du altid kontakte os og få vores bedste råd, inden du køber.

Træet er et restprodukt fra den svenske møbelindustri, hvor træspånerne presses sammen ved hjælp af en smule vanddamp. Klik dig ind på de forskellige typer af svenske træpiller og læs mere om blandt andet askeindhold og brændværdi. Og husk, at jo større mængder du bestiller, jo billigere en kilopris kan du købe dine svenske træpiller til.

Svenske træpiller i topkvalitet

Hos Jysk Biobrændsel kan vi stå inde for alle de svenske træpiller, som vi fører på vores hjemmeside. Træpillerne bliver blandt andet kontrolleret for at sikre et lavt vandindhold og lavt indhold af smulder, som ikke gør noget godt for dit fyr.

Vi får vores svenske træpiller fra en fast leverandør, som vi ved, at vi kan stole på, når det gælder levering af den samme høje kvalitet hver gang. Som kunde skal du være tilfreds, når du handler svenske træpiller hos os. Der er en udgift i at fyre op, og vi vil kun levere træpiller, som giver vores kunder fuld tilfredshed for pengene.

Gå ikke glip af vores tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev