Filtrering

Træpiller i sække

Nem håndtering og opbevaring
Træpiller i sække – høj kvalitet til billige priser
Hos Jysk Biobrændsel finder du flere typer af træpiller i sække, som alle er i høj kvalitet til en fordelagtig pris. Så hos os er du altid sikker på at få leveret nogle gode træpiller til opvarmning af dit hus. Du finder udvalget her på siden, og under hvert enkelt mærke af træpiller i sække kan du læse mere om deres brændværdi, vandindhold og meget mere.

Svenske træpiller i sække

Vores træpiller i sække kommer fra den svenske møbelindustri, hvor træpillerne stammer fra resttræ fra møbelproduktionen. Det er med til at holde prisen nede trods den høje kvalitet. Desuden giver svenske træpiller i sække mindre transport af træpillerne, hvilket gør dem meget miljøvenlige.

Produktion af træpiller er stort set CO2-neutral. Det er således kun transporten og brændstof ved træfældningen, der bidrager til CO2-udslip, mens træet under væksten optager CO2 fra omgivelserne. Er du miljøbevidst, er det derfor det helt rigtige valg at investere i et pillefyr til dit hjem og varme det op med træpiller i sække fra de svenske skove.

Udover stor bæredygtighed er de svenske træpiller i sække blandt de bedste på markedet. Produktionen bliver løbende tjekket og kvalitetskontrolleret. Dermed kan du altid være sikker på, at dine træpiller i sække er fri for skidt og støv og i den bedste kvalitet med høj brændværdi og lavt vandindhold. Desuden bliver smulder sigtet fra, så det ikke ryger med i dine træpiller i sække. Smulder har det med at stoppe pillefyret til, og så har det ikke den store brændværdi.

Vil du vide mere om vores træpiller i sække, eller om du bør vælge træpiller på 6 mm eller 8 mm? Kontakt os via telefon, mail eller skriv os en besked på vores kontaktside.

Levering af træpiller i sække

Hos Jysk Biobrændsel kan du købe træpiller i sække fra vores butik i Østjylland eller online med levering hjem til dig via Post Danmark eller danske fragtmænd.  

Gå ikke glip af vores tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev