Filtrering
Mærke
  1. Ekman (3)

Træpiller: Løsvægt

Store mængder til billige penge
Træpiller i løsvægt – bestil til hele sæsonen på en gang
Træpiller i løsvægt et tilbud til dig, der har plads til en hel silo fyldt med træpiller. Med træpiller i løsvægt får du en levering af træpiller, der varer længe. Så skal du ikke bruge unødig tid på at skulle genbestille dine træpiller eller være til stede, når de bliver leveret. Bestil træpiller i løsvægt til opbevaring på din egen grund.

Billige træpiller i løsvægt

Går du efter billige træpiller så vælg løsvægt træpiller. De har en lav kilopris, og du kan nemt og hurtigt håndtere flere tons træpiller i løsvægt ad gangen. Hos os får du træpiller i løsvægt til en konkurrencedygtig pris. Pillerne består af blandt andet fyr og gran fra den nordiske møbelindustri. Træpiller er et miljøvenligt og meget prisvenligt alternativ til især oliefyr og elvarme, men også som alternativ til naturgas og brug af fjernvarme. Vidste du i øvrigt, at man også kan benytte træpiller i løsvægt til dyrestrøelse?

Er du i tvivl om, hvor mange tons træpiller i løsvægt du har plads til i din silo, lade eller lignende? Du kan cirka regne med, at 1 ton træpiller i løsvægt fylder omkring 1,6 kubikmeter.

Hvordan foregår levering af træpiller løsvægt?

Når du bestiller træpiller i løsvægt bliver de leveret, så de kan indblæses direkte i din silo, eller hvor du ellers har plads til træpiller.

Er der nogle ulemper ved træpiller i løsvægt?

Transporten af træpiller i løsvægt kan få nogle af pillerne til at smuldre. Vi er nænsomme i vores håndtering af løsvægts træpiller, men det kan ikke undgås, at det vil give et lille spild i din fyring per kilo træpiller, du anvender. Til gengæld får du billige træpiller i løsvægt sammenlignet med træpiller pakket i sække med en dyrere kilopris.

Gå ikke glip af vores tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev