Heatlets – Piller til pillefyr

Optimale træpiller til dit pillefyr
Heatlets giver dig billige piller til pillefyr
Hvis du gerne vil opnå en god fyringsøkonomi og måske også skære lidt af varmeregningen, mens du opvarmer med et bæredygtigt brændsel? Så er piller til pilleovn det optimale valg.

Kvalitets piller til pilleovn

Hos Jysk Biobrændsel står vi inde for kvaliteten af vores piller til pillefyr. Det vil sige, at du ikke får dårlige piller med fremmedlegemer eller smulder, når du handler gode træpiller hos os. Vores træpiller til pillefyr er renset for urenheder og smulder, så du ikke skal i gang med at rense pilleovnen for tilstoppede dele.

Det er vores erfaring, at det sjældent kan betale sig at vælge de billigste piller til pillefyret, men at du i stedet bør prioritere at købe gode træpiller, der giver ordentlig varme for pengene.

Hvad koster det at benytte piller til pillefyr?

Det koster selvfølgelig noget at købe et pillefyr. Gode pillefyr er ikke helt billige. Til gengæld er der gode penge at spare på varmeregningen, når du først benytter piller til pillefyr.

Især hvis du har elvarme nu kan du spare op til 70 procent af dine udgifter til opvarmningen, og så kan et pillefyr være tjent ind inden for en overskuelig årrække. Hvis du fyrer med olie, kan du forvente en typisk besparelse på omkring 50 til 60 procent.

Har du opvarmet med piller til pillefyr i mange år, så kan det faktisk også være en god investering af købe et nyt pillefyr. Det går selvfølgelig længere tid, inden det nye fyr har tjent sig hjem. Men virkningsgraden er blevet forbedret markant de senere år, så der er stadig besparelser at hente på varmeregningen, hvis du bruger piller til pilleovn af en nyere dato.

Prisen på piller til pillefyr kan du se her på siden. Jo flere piller til pillefyr du køber af gangen, jo bedre en pris kan vi tilbyde dig.

Gå ikke glip af vores tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev