Ekman træpiller

Landets mest populære træpille
Træpiller fra Ekman – til dig, der vil have det bedste
Vi leverer træpiller af mærket Ekman, der er blandt verdens førende inden for bioenergi og genanvendelse. I Danmark har man fået øjnene op for Ekman træpiller, og mærket er i dag markedsleder for salget af træpiller herhjemme. Når du har oplevet kvaliteten i dit eget fyr, vil du hurtigt forstå hvorfor.

Ekman træpiller er blandt andet kendt for deres lave vandindhold på 6 til 8 procent og en brændværdi på 5,3 kWh per kilo. Begge dele er noget, der giver en ekstra god varme i fyret.

Er du blevet overbevist? Så køb dine Ekman træpiller nedenfor med hurtig levering.

Ekman træpiller i topkvalitet

Ekman træpiller er blandt de førende leverandører af biobrændsel i verden. Det er vores vurdering, at det skyldes den høje kvalitet, som Ekman træpiller besidder. Alle træpillerne bliver kontrolleret, og de består altid af 100 procent træ uden tilsatte biprodukter.

Vælger du billigere træpiller, kan du risikere, at man har sænket produktionsomkostningerne ved at undlade at rense pillerne for sand eller smuld, som hurtigt stopper sneglen i fyret til. Vi anbefaler derfor, at du altid køber kvalitetspiller såsom Ekman træpiller, så du ikke spilder penge på dårlige træpiller.

Miljøvenlige Ekman træpiller

Ekman træpiller er fremstillet i 100 procent træ fra træindustrien. Restprodukter såsom små træstykker, savsmuld og spåner bliver renset og presset sammen under et stort tryk og brug af vanddamp. Det får træet til at binde, og man opnår på den måde et minimalt spild.

Genanvendelsen af træspåner til Ekman træpiller giver kvalitetspiller, der er meget miljøvenlige. Udover transporten til landevejene fra de svenske skove til Danmark, så er træpillerne faktisk næsten 100 procent CO2-neutrale. Det giver en ekstra god følelse af vide, at du er med til at passe på miljøet og mindske brugen af fossile brændstoffer, når du fyrer op med Ekman træpiller. De kommer lige fra den anden side af Øresund.

Gå ikke glip af vores tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev