Træpiller

Hos Jysk Biobrændsel forhandler vi et stort sortiment af billige træpiller i god kvalitet. Så tag et kig hos os, hvis du leder efter en god træpille pris.

Træpiller i sække

Alle vores træpiller kan leveres i sække, så du nemt kan opbevare dem.
Se alle produkter

Træpiller i løsvarer

Vi tilbyder også træpiller i løsvarer, så har du selv kontrol over antal og opbevaring.
Se alle produkter

Miljøvenlig fyring med træpiller

Med træpiller i god kvalitet fra Jysk Biobrændsel er du sikret en god fyringsøkonomi og en miljøvenlig fyring uden problemer. Hos Jysk Biobrændsel står vi altid klar til at levere træpiller i pallevis. Vi har både træpiller på 6 mm og 8 mm fra nogle af verdens førende producenter af billige træpiller. Se udvalget her i vores online butik. Eller tag kontakt til os, hvis der er noget, du gerne vil vide om valget af træpiller.

Billige træpiller

Du kan få dine træpiller leveret i sække på paller, eller vælge ekstra billige træpiller med løs levering med en kilopris fra 2,24 kroner til 1,55 kroner alt efter, hvor stort er parti billige træpiller, du bestiller. Overvej eventuelt at gå flere sammen og bestil et større læs til en billigere træpille pris. Jo mere I handler ad gangen, jo bedre bliver vores træpille tilbud.

Træpiller: 6 mm og 8 mm

Vi tilbyder både træpiller på 6 mm og træpiller på 8 mm. Begge typer af træpiller passer til langt de fleste typer af pillefyr. Der er desuden ikke nogen forskel i brændværdi, om du vælger træpiller på 6 mm eller træpiller på 8 mm. Har du en pilleovn eller lignende brændeovn i stuen, anbefaler vi generelt træpiller på 6 mm.

Forskellen på træpiller på 6 mm og træpiller på 8 mm er ikke den store. Derimod er det vigtigere at gå efter træpiller uden smulder. Smuld i poserne kan give ujævn dosering og mindske pilleovnens effektivitet. Hos Jysk Biobrændsel er vi opmærksomme på dette og sikrer, at smulder blandt vores træpiller er siet fra, inden de bliver leveret til vores kunder.

Der er ikke god økonomi i at sælge dårlige træpiller, så vi holder os til den gode kvalitet til en fornuftig træpille pris. Dermed får vi kunder, der vender tilbage og køber mere hos os, fordi de er tilfredse med vores kvalitet og service.

Miljøvenlige træpiller

Er du på udkig efter miljøvenlige træpiller? Træpiller er som udgangspunkt tæt på at være 100 procent CO2-neutrale. Det, der påvirker regnskabet i negativ retning, er brugen af brændstof til transporten og i forbindelse med fældning af træet til træpillerne.

Vælger du vores EKMAN-træpiller, så kan du glæde dig over, at de består af rester fra møbelindustrien. Småstykker af træ i nåletræ, gran og fyr bliver således genbrugt til træpiller, som du kan opvarme dit hjem med. Denne løsning sikrer desuden billige træpiller, idet vi afhjælper møbelindustrien med at komme af med deres resttræ, som ellers bare skulle køres til forbrænding.

Kvalitetsprodukter fra kvalitetsproducenter
Vores træpiller kommer fra de førende producenter på markedet.
Gå ikke glip af vores tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev