Træbriketter

Med træbriketter får du en effektiv form for brændsel, der er praktisk at håndtere. Træbriketter har en høj brændværdi, og sammenlignet med brænde så er de lettere at stable og opbevare, da de fylder meget mindre. Briketterne består af trærester og savsmuld, og ved hjælp af ekstremt højt tryk er de presset sammen uden brug af tilsatte stoffer.

Træbriketter – en effektiv brændselsform

Når du vælger træbriketter i høj kvalitet hos os, er du sikker på at få briketter med lang brændetid, lav fugtighed og en lav rest af aske efter afbrænding. Træbriketternes evne til at brænde længe og frigive god varme afhænger af den kvalitet, du vælger. Så bestil gode træbriketter og undgå at ærgre dig over, at du skal fyre med dårlige briketter i flere måneder, inden du kan bestille nye af bedre kvalitet.

Fordele ved træbriketter

Når du køber træbriketter frem for brænde, vil du opleve en del fordele: Briketterne fylder mindre, da de er lette at stable – dog er stakken af briketter ikke lige så yndig at se på, som en gammeldags brændestak. Med briketter kan du dog glæde dig over, at du slipper for at bruge tid på at skulle kløve dig eget brænde. Foretrækker du at tænde op med mindre stykker træbriketter, så kan de desuden nemt brækkes over med håndkraft. Du vil også hurtigt opleve, at træbriketter er lettere at få til at fænge, da de har et lavere indhold af fugt end brændet har.

Husk at holde øje med kvaliteten, når du køber træbriketter. Nogle billige briketter indeholder rester af lim eller gummi, som man har brugt til at få træet til at hænge sammen. Disse affaldsstoffer kan udvikle sundhedsskadelige gasser, når de bliver brændt af. Andre billige træbriketter kan risikere at stamme fra træer fra regnskove. Hos Jysk Biobrændsel er alle træbriketter i god kvalitet og produceret af trærester fra lovlig møbelindustri.

Træbriketter – tilbud

Skal du bruge en stor mængde træbriketter? Så tag kontakt til os og hør, om vi kan give et godt tilbud på træbriketter.

Gå ikke glip af vores tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev