Strøelse og hestespåner

Skal du bruge strøelse til hesten, svinestalden eller til børnehavens kaniner? Vi leverer strøelse med høj sugeevne til en rigtig god pris. Spånerne dufter godt, har en lang holdbarhed og er velegnede til langt de fleste dyr, så kan have det rent og tørt. Overvejer du at prøve vores efterspurgte grove hestespåner med god sugeevne? Se vores priser her på siden og bestil dine varer i dag med hurtig levering. Vi sender dine paller med strøelse inden for 48 timer, når vi har modtaget din ordre. Du får således dine varer inden for 3 hverdage.
.

Fordele ved hestespåner som strøelse

Der findes mange former for strøelse til dit dyr. Men skal du vælge halm, hestespåner, træpiller eller tørv til stalden eller buret? Her får du lidt af vores erfaringer med brug af forskelligt strøelse, så du lettere kan beslutte dig.

Halm som strøelse kan være en billig og praktisk løsning. Men har du eksempelvis en hest, der spiser for meget af halmen, så er hestespåner ofte et bedre alternativ, så dyret kan holde en sund vægt. Spåner er på samme måde et godt valg, hvis du er træt af tørv, der kan støve en del. Spåner kan dog også støve, lige når du kommer et frisk lag i stalden, men med lidt udluftning burde det ikke give gener.

Hvis du nyder at gå på et blødt underlag i stalden, så er spåner ligeledes et godt valg som strøelse. Du kan eventuelt vælge at supplere med træpiller, som du lægger i bunden, inden strøelsen kommer over. Det giver bunden et striksikkert underlag.Husk uanset dit valg af strøelse at muge ud jævnligt, så dyret står tørt og behageligt, og du undgår lugtgener.

Billige hestespåner

Vi leverer i store poser af 25 kilo. Hver palle rummer 18 poser, så du i alt modtager 450 kilo kvalitetsstrøelse per palle. Et stort indkøb giver dig en god besparelse i forhold til at købe mindre partier strøelse og hestespåner. Så gå sammen flere daginstitutioner og bestil strøelse til børnenes gnavere. Eller glæd dig over de store pakker spåner, hvis du bestiller til den store staldmed et stort forbrug af strøelse.

Strøelse i topkvalitet

Hos Jysk Biobrændsel leverer vi strøelse og hestespåner fra HH Care. Siden 2003 har firmaet leveret strøelse til mange tilfredse rideskoler og klubber, større stalde og nu til os som forhandlere. HH Care har stor erfaring med produktion og levering af strøelse og dyrefoder. Vi har valgt dem som producent, da kvaliteten altid er i top, og vi med sikkerhed ved, at vi kan stå inde for vores varer.

Gå ikke glip af vores tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev