Fyringsolie

Er du ved at løbe tør for fyringsolie? Bestil en levering af fyringsolie lige til døren hos Jysk Biobrændsel. Hvis tanken pludselig er ved at være tom, og du ikke har mere olie på lager, så ring til os. Måske kan vi hjælpe og give dig en ekstra hurtig levering, så det ikke når at blive koldt i dit hjem.

Fyringsolie til gode priser

Billig fyringsolie med hurtig levering

Hos Jysk Biobrændsel leverer vi fyringsolie til hele landet til konkurrencedygtige fyringsolie priser. Bor du på en af Danmarks mindre øer uden broforbindelse, så ring til os eller send os en besked og hør, om vi alligevel kan være behjælpelige med levering af fyringsolie hjem til dig.

Forbrug af fyringsolie

Vi kommer ud med vores tankbil og leverer op til 1.000 liter fyringsolie af gangen. Det burde være nok til flere måneders forbrug alt efter din boligs størrelse, og hvor godt dit hjem er isoleret.

En tommelfingerregel er, at det gennemsnitlige parcelhus har et forbrug på omkring 200 liter fyringsolie om måneden. Har du andre varmekilder, vil det naturligvis ændre dit forbrug i forhold til statistikkerne. Jo bedre dit hus er isoleret, jo mindre fyringsolie har du brug for, for at holde varmen. Derfor kan god isolering hurtigt være en investering, der tjener sig hjem igen i en lavere udgift til fyringsolie.

Miljøvenligt alternativ til fyringsolie

Hvis du går op i miljøet, eller bare gerne vil mindske din varmeregning, så vil det være en god idé at vælge et træpillefyr i stedet for at bruge et fyr, der kører på fyringsolie. Undersøgelser viser, at du faktisk kan opnå en besparelse på mellem 50 og 60 procent, hvis du benytter træpiller i stedet for billig fyringsolie.

Alt efter størrelsen på dit hjem og dit forbrug af fyringsolie kan købet af et træpillefyr give økonomisk overskud efter ganske få år. Også selvom du har været vant til at købe billig fyringsolie.  

Gå ikke glip af vores tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsbrev