1 palle Heatlets 6 mm træpiller til boxstrøelse 900 kg

På lager
2.940,00  DKK
  • Køb 2 for 2.920,00  DKK pr styk og spar 1%
  • Køb 6 for 2.900,00  DKK pr styk og spar 1%
  • Køb 12 for 2.880,00  DKK pr styk og spar 2%

Tryk på + tasten for aktuel pris og antal paller du ønsker

 

 

Det er nemt at bruge træpiller til strøelse. Første gang, der strøes, lægges der et lag på 4-6 cm, herefter suppleres der efter behov. Alt efter boxstørrelse benyttes der ca. 2 sække pr. uge. Om du bruger 6 eller 8 mm træpiller er et valg, men træpillerne knuses hurtigt, og der opbygges en fast og fjedrende, letskånende madras til din hest.
1 palle = 60 x 15 kg 6 mm træpiller

fri fagt til hele landet (brofaste øer)

Træpillerne bliver leveret med fragtmand (hvis andet ikke vælges) stilles i indkørsel bedst muligt.

 

levering tid. 2-6 hverdage 

Træpiller fra Heatlets har mange fordele:

  • En høj sugeevne -tør bedding: Træpiller har en stor sugeevne og bliver ikke så hurtigt gennemvædet som andre strøelser, spåner, byg og hvedehalm. Træpiller kan suge sin egen vægt op til 4,5 gange.

  • Træpiller fra Heatlets er en billig strøelse i længden. De er meget drøje i brug, og når du gør rent i boxen, skal du kun fjerne hestepærerne og de allervådeste pletter. Er der steder, der er lidt vådt, kan du med fordel ryste det let op – så tørrer det i løbet af dagen, når hesten er på fold.

  • Træpillerne er også rigtig gode til at optage ammoniakken, så du vil få en betydeligt bedre lugt og et bedre indeklima i stalden. Med træpiller som strøelse vil du opleve en bedre luft i stalden, fordi træpiller ikke udvikler støv og derfor er med til at forebygge allergier og sygedomme i luftvejene.

  • Træpillerne fra Heatlets er fremstillet i 100% rent træ uden nogen former for tilsætningsstoffer. 

Kontakt os endeligt via mail eller på 76 69 00 10 såfremt spørgsmål om Heatlets træpiller