Fyringsolie

Fyringsolie

Interessen for fyr og fyringsolie er steget markant indenfor de seneste år, hvilket også betyder, at udviklingen på området har fulgt med. Fyringsolie er en yderst nem anvendelig og driftssikker varmekilde, der både bliver benyttet af mange private og erhverv i hele landet, når der skal varmes op. Dette har også medført, at fyringsolie er blevet en mere miljøvenlig varmekilde end tidligere, hvilket også har gavnet dens popularitet blandt os danskere.

Hos Jysk Biobrændsel finder du både Fyringsolie Standard og Fyringsolie De Deluxe, der begge har et lavt svovlindhold og kan benyttes i indendørs såvel som udendørs tanke. Vi garanterer dig fyringsolie af høj kvalitet til billige priser, så du nemt kan holde varmen i dit hjem, gartneri eller arbejdsplads.

FYRINGSOLIE AF HØJ KVALITET TIL EN BILLIG PRIS

Uanset om du køber Fyringsolie Standard eller Fyringsolie De Luxe, er du garanteret særdeles høj kvalitet, som vil skåne miljøet og hvor du samtidig mindsker risikoen for driftstop. Begge af vores fyringsolier har gode kuldeegenskaber, hvilket gør, at de kan klare frostgraderne om vinteren, hvis nu din olietank skulle være placeret udenfor.

Forskellen på vores 2 typer af fyringsolie – foruden prisen – er, at De Luxe er blevet tilsat et askefrit additiv. Dette betyder, at du får en mindre produktion af sod. Du skal dermed ikke rense dit oliefyr, olietank eller skorsten for sod så ofte, som hvis du valgte en lavkvalitetsolie. Du får med andre ord reduceret soddannelse, mindsket forurening samt forbedret din brændselsøkonomi med denne type af fyringsolie.

OPVARMNING MED GOD SAMVITTIGHED FÅR DU HOS JYSK BIOBRÆNDSEL

Hos Jysk Biobrændsel leverer vi både fyringsolie, træbriketter og træpiller til hele landet, så længe det er brofaste øer, og du får det endda leveret gratis. Du skulle helst modtage din bestilling indenfor 2-3 arbejdsdage. Når du bestiller hos os, sikrer du dig selv et bedre produkt til en lav pris, der både gavner din egen pengepung og vores fælles miljø. Der er derfor adskillelige af fordele ved at købe dine produkter hos os.

Har du spørgsmål til vores fyringsolie eller øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Dette kan du enten gøre via vores kontaktformular her på hjemmesiden, på tlf. 76 69 00 10 eller på mail sp.foder-og-energi@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.