hero_bg_1

Biobrændsel er det bæredygtige valg

Hos Jysk Biobrændsel leverer vi brændsel i høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af træpiller, træbriketter, fyringsolie samt strøelse og hestespåner, som vi leverer til Fyn, Jylland, Sjælland og alle de danske øer med broforbindelse.

  • Fri fragt
  • Miljøvenlig brændsel
  • Sikker betaling
home_box_1

Biobrændsel

Hos Jysk Biobrændsel finder du biobrændsel fra nogle af de mest kvalitetsbevidste brands på markedet. Vi leverer blandt andet træpiller fra Heatlets. Skal du bruge billige træpiller til dit pillefyr? Eller briketter med effektiv brændværdi? Uanset hvilken form for biobrændsel du kigger efter, så er det værd at tjekke vores udvalg af brændsel og biobrændstof.

Siden 1999 har vi leveret biobrændsel i form af blandt andet træbriketter og træpiller til vores tilfredse kunder. Skal du også bruge biobrændstof? Så tag et kig i vores webshop og bestil biobrændsel med levering lige til døren i privaten eller hos din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål om biobrændsel

Biobrændsel er en samlet betegnelse for biobrændstof lavet af biologisk, levende materiale. Biobrændsel kan eksempelvis bestå af halm, flis, planteolie eller træ. Det såkaldte fossile brændsel som eksempelvis olie, naturgas og kul hører ikke under biobrændsel-betegnelsen.
Biobrændsel er et langt mere miljøvenligt brændsel end brug af fyringsolie, naturgas eller opvarmning af kul til fjernvarme. Er du miljøbevidst, så er det relevant at se på, hvor meget transport, der er brugt på at fragte dit biobrændsel. Hos Jysk Biobrændsel forhandler vi blandt andet brændsel fra Sverige. Det giver en kort transport og er med til at gøre biobrændsel langt mere CO2-neutralt end andre former for opvarmning i dit hjem. CO2-neutralt biobrændsel dækker blandt andet over brændsel i træ, der ikke frigiver mere CO2, når det bliver brændt af, end det optog fra luften, da træet voksede. Et træ er i sig selv CO2-neutralt, så jo kortere det bliver transporteret, jo mere miljøvenligt er det at bruge træpiller som biobrændsel, når du opvarmer dine stuer.
Her på webshoppen kan du læse mere om vores forskellige typer af biobrændsel og deres brændværdi, askeindhold med mere. Brændværdien dækker over den mængde varme, der bliver frigjort ved afbrændingen af dit brændsel. Du kan samtidig finde vores priser på brændsel og fragt. Har du spørgsmål omkring biobrændsel, så er du altid velkommen til at kontakte os og få svar eller vejledning i, hvilket biobrændstof du skal vælge. Du kan også finde mere information om vores brændsel, når du klikker dig ind på de forskellige typer af biobrændstof i vores webshop. 
Priserne på olie og el er generelt steget de seneste år, hvilket gør biobrændsel til en konkurrencedygtig energikilde, når man fokuserer på udgifterne. Tidligere har det været en dyr fornøjelse af fyre op i brændeovnen. Men i dag er det anderledes, og du kan roligt købe miljøvenligt biobrændstof, mens du samtidig passer på din økonomi.
Flere spørgsmål?